622011523
  • Instagram
  • Instagram

Crear una associació no és fàcil. Si no estàs familiaritzat del tema, i parteixes des de 0, la cosa encara es torna més interessant.

Al setembre de 2017 vaig posar fil a l’agulla creant els estatuts del que seria la nostra associació: Muntanya Viva. Quan, després de moltes revisions, vam entregar els documents al departament de Justícia, ens van retornar els estatuts amb diferents modificacions, entre elles l’obligat canvi de nom donat que ja hi havia una associació registrada amb aquest nom.

Pirineu Muntanya Viva assoc., vam decidir, i de mentre ja buscàvem el NIF provisional. La funcionària, molt amable, em va permetre la intrusió amb el portàtil varies vegades, per aconseguir fer l sol·licitud correctament.

Després ens van acceptar el els nous estatuts i el canvi de nom, i era l’hora de buscar el NIF definitiu, fins que el vam aconseguir. La operació va ser la mateixa que l’anterior (no vaig arribar a entendre aquell maleit formulari).

Finalment, va arribar l’hora de demanar el número de compte. Hem confiat en CaixaBank.

Explicat amb 4 línies sembla ràpid, però han estat 7 mesos d’operacions i tràmits. Evidentment si hagués tingut més temps hauria agilitzat el tema.

Ara ja estem llestos: preparant la pàgina web de Pirineu Muntanya Viva assoc., i amb el projecte solidari per aquest 2018 definit i concretat. En breus farem pública tota la informació que volem fer arribar a tothom, per a que us solidaritzeu amb nosaltres.

Albert Pastor

President de Pirineu Muntanya Viva assoc.

Director de Cursa Ultra Trail Naut Aran