622011523
  • Instagram
  • Instagram

Pirineu Muntanya Viva assoc. vol oferir diferents activitats i esdeveniments relacionats amb el món de la muntanya i els esports que s’hi practiquen, i el coneixement de la cultura de cada indret on es situi l’activitat. A més de la celebració de la Ultra Trail Naut Aran 2018, l’associació procurava dur a terme un Stage de TrailRunning a la vila de Salardú, en el qual es durien a terme un seguit d’activitats.

Entrenaments de TrailRunning amb esportistes d’èl·lit, xerrades culturals a càrrec d’historiadors, sessions de meditació i relaxació , test de material, etc, eren algunes de les activitats programades.

L’inici d’un projecte com aquest és una aposta difícil, però bé es cert que es van complir tots els requisits per dur-lo a terme. Ismail Razga, Pere Rullan, Maria Casanova, Elisa Ros, Sergi Pelayo i Àlex Martínez eren els encarregats de dur a terme les diferents activitats que es realitzarien durant 3 dies.

Finalment, amb un creixement del 100% dels inscrits a la Ultra Trail Naut Aran, fa que l’entitat vulgui focalitzar al 100% aquesta activitat, i donat que no s’havien rebut gaires peticions d’inscripció per l’stage, s’ha acabat per determinar la cancelació de l’esdeveniment.

Pirineu Muntanya Viva assoc. agraeix enormement el compromís que ha rebut de tots els colaboradors que haurien fet possible aquest Stage. Esperem Poder aconseguir engegar definitivament aquest projecte el proper 2019!

cordialment,

Albert Pastor López

President de Pirineu Muntanya Viva Assoc.
Director de cursa Ultra Trail Naut Aran.